"I promise to love you, every moment forever"



NU GÄLLER DET! Om en timma sitter jag i biosalongen och tittar på filmen, och det kommer bli såå bäst!

Förlåt för dålig uppdatering men uppdaterar senare inatt och berättar mer! Nu ska jag åka till stan.

These days

Ni anar inte hur jävla god denna salladen är! Jag och mamma är ensamma hemma nu i två dagar så de blir extra gott. Nu väntas lax, keso, vattenmelon och jordgubbar. Mums! Och senare kommer Pontus så de kan inte bli bättre! Hej!

minishopping

I torsdags och fredags handlades bara lite småsaker:

ibland är ord överskattat.

Linne och baseballtröja - Gina Tricot, shorts - H&M, converse, ringar - Bijoux by Us och Glitter

MIDSOMMAR

Här har ni några bilder från midsommar som var trevligt! Först blev de fika och mys i stugan, sedan hade vi folk hemma. Om en stund (hoppas jag!) får jag massamassa pussar av min älskling!

SUNNYDAYS

hey! hann inte slänga in något här innan jag kilade iväg till stugan. trevlig midsommar har jag iallafall haft en fin midsommar och bilder kommer upp imorgon. puss!

Men du har något bättre än dem.

Håliga jeans från Cheap Monday, Converse från Miami, randig tröja från New York, brun, sliten läderväska, mössa från Topshop, och armbad som jag aldrig tar av mig nuförtiden där några är från Haiti och något har jag fått från Lisa.
Just nu är allting så jäkla bra, det bara flyter på.
Några typ jeans från Vero Moda Converse, blommigt linne och jeansjacka från Gina Tricot, väska från Åhlens, armband min morsgris, nitringen från Bijoux by Us och annan ring som jag aldrig tar av mig nuförtiden som är från Danmark - Pilgrim i någon småaffär.
Just nu är allting så jäkla bra, det bara flyter på. Förutom att jag fortfarande har inte i röven sen Pontus skutsade hem mig på styret tidigare idag.

snart så


Idag har jag inte så mycket att säga så jag låter bli.

100619


svd

Herrejävlar vad det är snack om bröllopet. Jag såg lite och även nu efter, och åh. Det var fint. Daniels tal var superfint. Så äkta!


vem va de som gifte sig idag?...

Tårta klockan halv tolv, härligt!

Update: Fick en fråga av anonym om hur länge jag och min pojkvän har varit tillsammans. Alltså.. vi har hållt på jävligt mycket med bråk och äääntligen är allt slut. Så 28e januari 2008 blev vi tillsammans. Så kan man ta det, minus fyra månader. Kan låta krångligt haha! Men nu har vi iallafall vart tillsammans sen den 24e juni förra året efter en himla massa och vi har det underbart!

NEWIN



Body butter, Sara Jessica Parker - Danmarksbåten, ring - Pilgrim

Någon som vet hur man gör inläggen bredare så att mina jäkla bilder kan få plats?

GÖTEBORGFREDRIKSHAMN



Nu cyklar jag till Pontus! HAJJDOO


DANMARK

nu kör vi!

michaela forni

Man måste komma ihåg att njuta av varje beröring. Varje gång han lägger armen om min axel när vi går på stan. Varje gång han lägger sitt ben nära ens eget. Varje kyss. När han lägger hela sin kropp nära min för att värma. Varje gång han klappar min kind. Det är en lyx att få känna och uppleva. Man måste blunda och känna hur hela kroppen vibrerar. Varje beröring. Njut av nuet, lägg gamla lik och nya krig åt sidan. De betyder ingenting. Blunda och skratta av lycka när du känner dina läppar mot hans.

Michaela Forni. Så himla fint, älskar tjejen!

Förlåt för dålig uppdatering. Vart vid vattnet hela dagen och kollat på Wallander. Imorgon åker jag till Danmark över dagen och senare ska jag träffa Pontus så vi får se när det blir uppdatering. Men gissar på imorrnkväll.
Godnatt

Pontus hjärta Angelica


lelove

Trodde verkligen inte man kunde älska en människa såhär mycket.
Godnatt gubbar, vi hörs imorrn efter badet med vännerna!

SMILE LIKE YOU MEAN IT



Idag har jag tillbringat min dag med Pontus. Det var mysigt! Vi tog riktigtriktigt söta bilder på oss och honom, haha inte.. Nu ska jag råchilla till Sex and the City. HEJ

jesus




Din Sko. 349 spänn. Och dom var mina när jag kom till pappa.


pattinson


Alltså. Snacka om att längta till den 30 juni!

MILITARY

Skjorta - Vero Moda, linne - H&M, prickigt - Bikbok, ringar - mammas gamla, Bijoux By Us, converse
Hej hopp snopp! Nyss tränat, nu rullar jag mot duschen och senare sticker jag iväg med Therese. Annars - ha en bra dag, hej!

6billionsouls

pontus johansson
le love

PLAY

Klicka på bandet för att lyssnaen sjukt beroendeframkallande låt jag lyssnat på hela dagen. Nu rullar jag mot sängen och kollar på Sex and the city. Hej!

THE COLLAGE JACKET

249:- på gina tricot

bara för att...

...JAG HAR SOMMARLOV!
och ny blogg efter paus i typ, ett år. men detta blir lite mindre skriva, med lite mer bilder.

RSS 2.0